Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiţa de 12 ani, singura supravieţuitoare a accidentului feroviar din Bistriţa-Năsăud, a murit la spital

Fetiţa de 12 ani, singura supravieţuitoare a accidentului feroviar din Bistriţa-Năsăud, a murit la spital

Fetiţa de 12 ani, singura supravieţuitoare a accidentului feroviar din Bistriţa-Năsăud, a murit la spital
02 Iun 2017   •   11:07

Fetiţa de 12 ani, singura supravieţuitoare a accidentului feroviar produs la intrarea în municipiul Bistriţa, în urma căruia trei fraţi de-ai ei şi un verişor şi-au pierdut viaţa, a murit în noaptea de joi spre vineri la spitalul din Târgu Mureş unde fusese transportată cu un elicopter SMURD.

Decesul fetiţei a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, ceea ce face ca numărul total de victime decedate în accidentul de joi după-amiază să ajungă la cinci.

În maşina care a fost lovită de tren la o trecere la nivel cu calea ferată din halta Viişoara se aflau patru fraţi - trei fete de 12, 14 şi 18 ani şi un băiat de 19 ani, dar şi o rudă a acestora, în vârstă de 20 ani.

La volanul maşinii se afla fata de 18 ani, care obţinuse permisul de conducere în urmă cu o lună şi care săptămâna viitoare ar fi împlinit 19 ani.

Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu "Stop" şi crucea Sfântului Andrei.

Maşina în care se aflau cele cinci victime a fost lovită de trenul care circula pe relaţia Bistriţa - Sărmăşel. Se pare că tânăra care se afla la volanul maşinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Directorul ANM anunţă un val de aer tropical peste România
x close