Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiţa de patru ani dispărută ieri a fost găsită

Fetiţa de patru ani dispărută ieri a fost găsită

Fetiţa de patru ani dispărută ieri a fost găsită
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    30 Mar 2016   •   08:15

Fetiţa de patru ani dispărută de mai bine de 24 de ore dintr-o localitate braşoveană a fost găsită ghemuită lângă un copac, la cinci kilometri depărtare de casă. 

Era înfometată, dar vie şi nevătămată. A fost găsită la timp, pentru că şansele să mai reziste încă o noapte singură, în sălbăticie, erau extrem de mici. 

După ore întregi de căutări, Alexandra a fost găsită de un pădurar, la cinci kilometri depărtare de casă. Părinţii au răsuflat uşuraţi, după clipele de coşmar prin care au trecut. 

Copilul de doar patru ani a supravieţuit în pădure, o zi şi-o noapte. Imediat cum a fost găsită, fetiţa a fost transportată cu o salvare la spital. 

Luni după-amiază, Alexandra a mers cu sora ei geamănă la un izvor din apropierea casei. Din joacă, fata s-a îndepărtat şi s-a afundat în pădure. Timpul a trecut, iar când şi-a dat seama că nu se întoarce, sora ei a fugit acasă şi a dat alarma. 

Sute de oameni au pornit în căutarea Alexandrei şi în ciuda temerilor că nu o vor mai găsi în viată, fetiţa a supravietuit încercării prin care a trecut.
 

×
Subiecte în articol: fetita padure
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close