Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicuşor Dan este acuzat că ar fi introdus în sedinţa Consiliului General un document fals

Nicuşor Dan este acuzat că ar fi introdus în sedinţa Consiliului General un document fals

Nicușor Dan este acuzat că a introdus în ședința de consiliu de astăzi un document fals. Firma de sortare susține că primarul a primit nota de fundamentare pentru a scădea prețul la jumătate nerespectând astfel o decizie a instanţei.

Nicuşor Dan este acuzat că ar fi introdus în sedinţa Consiliului General un document fals
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Iul 2021   •   17:41

Săptămâna trecută Tribunalul București a dat o sentință care se întinde pe o perioadă de mai mulți ani, o sentință în care spune foarte clar: Capitala trebuie să aibă un preț unitar de 42,40 zeci de euro pe tonă de deșeuri preluată de aceasta companie pe care o anunța Nicușor Dan la începutul acestui an că poartă negocieri astfel încât să beneficieze de un preț cât mai mic.

Ei bine negocierile nu s-au încheiat, instanța s-a pronunțat în acest sens și a cerut Primăriei Capitalei să introducă pe ordinea de zi a Consiliului General o hotărâre prin care să se legalizeze acest preț, astfel încât și primăriile de sector se ia la cunoștință și să ia măsuri în acest sens.

Acest lucru nu s.a întâmplat. Săptămâna trecută Nicușor Dan a mai  cerut o săptămână pentru negocieri dar iată că astăzi a avut loc o ședință cu Consiliul General convocată de îndată chiar de primarul general al Capitalei, o ședință în care să dat o hotărâre pentru a stabili un prețul unitar care era diferit de cel stabilit de instanță.

Astfel, primarul Capitalei, Nicuşor Dan a ales să meargă pe varianta unui calcul făcut de Direcția Serviciilor Publice şi aşa s-a ajuns la un preț mai mic.

La câteva ore distanță de la această hotărâre, firma cu care negociase inițial a trimis o adresă prin care îl acuză pe primarul general de fapte penale. Vorbim de fals în acte și fals în declarații.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Consiliului General
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close