Antena 3 CNN Actualitate Locale Fosta primărie a lui Iohannis amendează copiii care desenează graffiti pe monumentele istorice

Fosta primărie a lui Iohannis amendează copiii care desenează graffiti pe monumentele istorice

Fosta primărie a lui Iohannis amendează copiii care desenează graffiti pe monumentele istorice
22 Ian 2019   •   17:22

Primăria Sibiu a amendat 15 persoane care au murdărit zidurile clădirilor din Sibiu, unele chiar monumente istorice, le-au cerut să refacă zugrăveala, iar în cazul celor șase elevi au cerut școlilor să aplice măsuri disciplinare, scrie Tribuna.

”Pe parcursul anului 2018, Poliția Locală a organizat mai multe acțiuni care au avut ca scop identificarea și sancționarea celor care au murdărit pereții unor clădiri din Sibiu prin inscripționarea neautorizată a acestor suprafețe de pe domeniul public. Au fost identificați astfel șase minori cu vârste între 14 și 17 ani și șase persoane majore cu vârste între 18 și 37 ani. În cazul unei alte persoane, Poliția Locală a cerut sprijinul Poliției Municipiului Sibiu în vederea cercetării pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, prevăzută de art. 253 din Codul Penal. În luna ianuarie 2019 au fost identificați alți doi minori care au săvârșit astfel de fapte. Dar mai sunt alte cazuri în care se efectuează încă cercetări pentru stabilirea vinovaților, utilizând camerele de luat vederi și declarațiile martorilor”, arată Primăria Sibiu într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close