Antena 3 CNN Actualitate Locale Fratele și tatăl unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenți însă au venit puși pe scandal, iar atunci cei doi au vrut să le aplice o corecție. Incidentul a luat o întorsătură cu totul neașteptată!

Fratele și tatăl unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenți însă au venit puși pe scandal, iar atunci cei doi au vrut să le aplice o corecție. Incidentul a luat o întorsătură cu totul neașteptată!

Fratele și tatăl unui primar din Vaslui au un magazin ce le merge de minune. Doi adolescenți însă au venit puși pe scandal, iar atunci cei doi au vrut să le aplice o corecție. Incidentul a luat o întorsătură cu totul neașteptată!
12 Sep 2019   •   16:03

Tatãl și fratele primarului comunei Botești au ajuns la spital, duminică seara, dupã ce au primit o bătaie soră cu moartea de la doi puștani din comună. Totul a pornit după ce agresorii au venit la magazinul pe care tatăl edilului îl are în sat, ca să asculte muzică. Aceștia și-au adus propria boxă, pe care au conectat-o la un telefon, apoi au dat volumul la maxim, deranjându-i pe toți cei din jur. Pentru că la o casă din apropiere tocmai avusese loc o înmormântare, proprietarul magazinului i-a rugat pe cei doi scandalagii sã dea muzica mai încet, tocmai pentru a respecta familia îndoliată.

Nu a fost loc de întelegere, iar după o ceartă scurtă, prin magazin au început să zboare sticlele de bere. În conflict a intrat și fratele primarului Adrian Pantea, care în acel moment era în casă și se uita la meciul dintre România și Malta, scrie vremeanoua.ro.

Voci din sat spun că pentru a aplana conflictul, acesta din urmă ar fi venit la magazin cu un aparat de electroșocuri și un spray lacrimogen, pe care le-ar fi folosit pe cei doi adolescenți.

Nu a avut prea mult succes, pentru că după câteva minute și el și tatăl lui au fost luați cu ambulanța și duși la spitalul din Huși. Cel mai șifonat a ieșit tatãl primarului, care a rămas fără mai mulți dinți în gură.

Imediat după bătaie, la magazin a ajuns și întâiul gospodar al comunei, care l-ar fi altoit bine de tot pe unul dintre bătăuși, după ce l-a prins la locul faptei. Varianta este dezmințită de edilul Adrian Pantea, care a recunoscut că a purtat o discuție mai aprinsă cu cel care l-a bătut pe fratele său, dar fără a avea loc vreo altercație fizică.

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close