Antena 3 CNN Actualitate Locale Fostul șef al Gărzii de Mediu: "Mii de metri pătrați acoperiți cu organe de animale, în soare! Miroase ca pe front, poate şi mai rău"

Fostul șef al Gărzii de Mediu: "Mii de metri pătrați acoperiți cu organe de animale, în soare! Miroase ca pe front, poate şi mai rău"

Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu a publicat pe Facebook mai multe imagini cu un câmp din Ialomița acoperit de resturi de animale.

Fostul șef al Gărzii de Mediu: "Mii de metri pătrați acoperiți cu organe de animale, în soare! Miroase ca pe front, poate şi mai rău"
Sursa foto: Facebook
de Silvia Preda    |    22 Apr 2022   •   18:13

"Mii de metri pătrați acoperiți cu organe de animale, in soare! 

Domnule prim ministru Nicolae Ionel Ciucă, statul nu funcționează deloc! Ce guvern conduceți? Autoritățile române tocmai au fost acuzate de ecocid de specialiștii Comisiei Europene!

Daca tot acoperiți 7 din 10 postări ale Ministerul Mediului - România cel puțin faceți ceva, orice!

Ialomița! Sute de animale moarte sau piei de ovine sunt aruncate pe camp alaturi de deșeuri. Am chemat Poliția Română! Nu a fost reținut niciun autovehicul care descarcă deșeuri, chiar în fața organelor de control. 

Faptele sunt infracțiuni, coordonate chiar de conducerea comunei. Dubele stau la rand sa descarce organele animalelor.

Peste 5000 mp acoperiți cu organe de animale, in plin soare. Miroase ca pe front, poate și mai rău", a scris fostul şef al Gărzii de Mediu pe Facebook. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close