Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei tineri care lucrau la un mall din Sibiu au furat încălţăminte timp de 6 luni. Cum procedau

Trei tineri care lucrau la un mall din Sibiu au furat încălţăminte timp de 6 luni. Cum procedau

Trei angajaţi ai Promenada Mall din Sibiu au furat luni în şir încălţăminte. Ei sunt acum cercetaţi pentru delapidare.

Trei tineri care lucrau la un mall din Sibiu au furat încălţăminte timp de 6 luni. Cum procedau
Sursa foto: Turnul Sfatului
de Alexandra Dima    |    22 Feb 2023   •   14:24

Trei sibieni au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați penal pentru delapidare și complicitate la delapidare, după ce, timp de 6 luni, au furat încălțăminte din două magazine din Promenada Mall, unde erau angajați.

„La data de 21 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei tineri, cercetați în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare, respectiv complicitate la delapidare,” transmit reprezentanții IPJ SIbiu printr-un comunciat de presă. 

Doi tineri, un sibian în vârstă de 19 ani și o sibiancă în vârstă de 20 de ani, cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare, sunt bănuiți că, în perioada iulie 2022 - ianuarie 2023, pe raza municipiului Sibiu, ar fi sustras mai multe articole de încălțăminte din incinta a două magazine aparținând aceleiași societăți comerciale ai cărei angajați erau, produse valorificate ulterior prin comercializare cunoscuților.

Un alt tânăr din Sibiu, în vârstă tot de 19 ani, cercetat penal pentru complicitate la infracțiunea de delapidare, l-ar fi ajutat pe celălalt sibian să scoată produsele din incinta magazinului. 

Prin acest mod de operare, societatea comercială ar fi suferit un prejudiciu în valoare de 195.751 de lei, din care polițiștii au recuperat 40.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei sibieni s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, transmite presa locală.

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close