x close

Imagini de la incendiul uriaş de la hotelul din Păltiniş. Peste 100 de oameni au fost evacuaţi de urgenţă

13 Feb 2020   •   18:01
Imagini de la incendiul uriaş de la hotelul din Păltiniş. Peste 100 de oameni au fost evacuaţi de urgenţă Foto: Captură Antena 3

Panică în miez de noapte într-un hotel din staţiunea Păltiniş. Peste o sută de turişti au fost evacuaţi de urgenţă din cauza unui incendiu izbucnit la centrul SPA. Pompierii au sosit de îndată la faţa locului şi au făcut tot posibilul ca focul să nu se extinde în tot hotelul. Centrul SPA a fost distrus în totalitate, iar doi turişti care s-au intoxicat cu fum au fost transportaţi la spital

Alarma s-a dat la ora 4 dimineaţa. Turiştii, buimaci de somn, au părăsit camerele şi s-au îndreptat cât au putut de repede spre ieşire.

Hotelul era plin de fum înecăcios.

Pompierii anunţaţi de către angajaţii hotelului au sosit la faţa locului cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma. Două persoane au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum.

În momentul izbucnirii incendiului nu se afla nimeni in centrul SPA Acesta a fost mistuit în totalitate, iar pompierii au stabilit drept cauză un scurtcircuit. Hotelul are asigurare.

Imagini de la incendiul uriaş de la Păltiniş. Peste 100 de oameni au fost evacuaţi de urgenţă

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:

hotel paltinis incendiu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati