Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini impresionante cu salvarea unui pui de cerb înconjurat de apă, în judeţul Cluj

Imagini impresionante cu salvarea unui pui de cerb înconjurat de apă, în judeţul Cluj

Un pui de cerb a fost salvat astăzi de pompieri şi salvamontişti, după ce a rămas blocat pe refugiul de beton al lacului Beliș-Fântânele din judeţul Cluj. Animalul a înotat până acolo, dar nu s-a mai putut întoarce.

Imagini impresionante cu salvarea unui pui de cerb înconjurat de apă, în judeţul Cluj
Sursa foto: monitorulcj.ro
de Iulia Gorgorin    |    21 Apr 2022   •   22:38

Ajutați de salvamontiști, pompierii din Cluj au reuşit să salveze animalul neajutorat care era blocat pe un refugiu înconjurat de apă al lacului Beliş-Fântânele.

"Pompierii de la Detaşamentul Huedin au avut parte de o misiune provocatoare, dar extrem de frumoasă! În jurul orei 16,30, mai multe persoane au sesizat un pui de cerb blocat pe refugiul de beton al Lacului Beliş-Fântânele. Animalul a înotat până în acel punct şi nu s-a mai putut întoarce.

La faţa locului s-au deplasat colegii noştri, care au adus şi o barcă. Astfel, am făcut echipă cu cei de la Salvamont Cluj, iar doi salvatori s-au apropiat de cerb cu ajutorul frânghiilor. În paralel, barca a fost pusă pe apă. Îndrumat de forţele de intervenţie, animalul a sărit singur în apă şi a revenit în pădure", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj.

Potrivit monitorulcj.ro, animalul a ajuns înapoi în pădure, teafăr:

 

×
Subiecte în articol: cerb Cluj imagini Beliş Fântânele salvare
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close