Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă 25 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Totalul a ajuns la 52

Încă 25 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Totalul a ajuns la 52

Update: Problemele de la Spitalul din Suceava se agravează de la o oră la alta. Rezultatele testelor sosite luni arată că alte 25 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Bilanțul a ajuns la 52 de cadre medicale. Practic, într-o singură zi aproape că s-a dublat numărul cazurilor de medici și asistenți medicali în cazul cărora s-a confirmat îmbolnăvirea cu noul coronavirus.

Încă 25 de cadre medicale din Spitalul Suceava au fost confirmate cu coronavirus. Totalul a ajuns la 52
Sursa foto: Foto; Monitorul de Suceava
23 Mar 2020   •   15:47

Dintre noile cazuri confirmate cele mai multe sunt de la Secția de Cardiologie, mai exact 7 persoane, apoi urmează Medicina Internă cu 5 cazuri, în timp ce la Boli Infecțioase și Gastro sunt câte 3 cazuri de îmbolnăvire. Celelalte cadre medicale diagnosticate cu COVID-19 sunt de la Dializă, Neorologie, ORL, UPU și ATI.

Știrea inițială: Alertă la la Spitalul Județean din Suceava. Sunt 27 de cadre medicale infectate cu noul coronavirus. Este vorba de 19 medici și 8 asistenți/infirmiere, iar alte persoane așteaptă rezulatul testelor pentru a afla dacă sunt sau nu infectate cu COVID-19.

Printre cei infectați se găsesc și persoane din conducerea spitalului, dar și câțiva șefi de secție, scrie Monitorul de Suceava.

Potrivit comunicatului SJU Suceava, măsurile luate au fost de izolare a medicilor la domiciliu și ulterior internare în funcție de agravarea simtomatologiei și tratarea lor potrivit protocolului. Totodată, s-a decis înlocuirea lor cu personalul medical existent.

×
Subiecte în articol: Suceava coronavirus
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close