Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu în București, pompierii nu pot interveni

Incendiu în București, pompierii nu pot interveni

Incendiu în București, pompierii nu pot interveni
05 Sep 2016   •   15:40

Un incendiu a izbucnit luni la un depozit din sudul Capitalei, la ieşirea din Bucureşti, la faţa locului fiind trimise mai autospeciale de stingere care au rămas blocate în trafic din cauza protestului transportatorilor. Până la sosirea pompierilor, un dispozitiv local al ISU a intervenit, nefiind înregistrate victime, scrie b365.ro.

Incendiul a izbucnit la un depozit, desfăşurând-se într-un spaţiu deschis, arzând fără flacără după intervenţia pompierilor locali. Aceştia au solicitat în sprijin şi altor colegi care nu au putut ajunge la intervenţie din cauză că traficul este blocat în zonă ca urmare a protestului transportatorilor. Incendiul a fost stins după ce autospecialele pompierilor au reuşit să ajungă la faţa locului.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov mai spun că incendiul a izbucnit la un utilaj pentru compactarea deşeurilor (frigidere) de la Remat Bucureşti-Sud , în spaţiu deschis, iar în urma acestuia nu a fost rănită nicio persoană. Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj de descarcerare.

Câteva sute de transportatori protestează, luni dimineaţa, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, aceştia mergând cu viteză redusă, circulaţia fiind îngreunată. Transportatorii sunt nemulţumiţi de scumpirea tarifelor la asigurările obligatorii.

×
Subiecte în articol: incendiu pompieri
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close