Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din Roşiori

Incendiu puternic la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din Roşiori

 Incendiu puternic la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din Roşiori
24 Iun 2018   •   12:10

UPDATE Incendiul a fost lichidat de către pompieri. Aceştia au stabilit că flăcările au pornit de la o sobă.

 

Un incendiu a izbucnit, duminică-dimineaţă, la chiliile Mănăstirii Sf. Mina din localitatea Roşiori, pentru stingerea focului intervenind 13 autospeciale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.30, a fost anunţat un incendiu la chiliile mănăstirii Sf. Mina din Roşiori. La sosirea echipajelor de intervenţie, arderea se manifesta generalizat la corpul comun format din parter, etaj şi mansardă. Până în acest moment nu au fost înregistrate victime sau persoane surprinse in interiorul construcţiei", potrivit ISU Suceava.

Reprezentanţii ISU au menţionat că incendiul a fost localizat şi se acţionează în prezent cu şapte autospeciale ISU Suceava, două autoscări de lucru la înălţime, şase autospeciale ale serviciilor voluntare, la faţa locului fiind şi o ambulanţă SMURD.

"Intervenţia este deosebit de dificilă, din cauza suprafeţei mari a construcţiei, a necesităţii de lucru la înălţime şi a fumului dens degajat din procesul de ardere", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: incendiu pompierii
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close