Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic în judeţul Suceava. Două case din localitatea Marginea s-au făcut scrum

Incendiu puternic în judeţul Suceava. Două case din localitatea Marginea s-au făcut scrum

Un incendiu devastator a izbucnit astăzi, în localitatea Marginea din judeţul Suceava. Două gospodării au ars în totalitate după ce au fost cuprinse de flăcări, iar focul ameninţă că se extinde şi la locuinţele din jur.

Incendiu puternic în judeţul Suceava. Două case din localitatea Marginea s-au făcut scrum
Sursa foto: Antena 3
de Paul Ciurari    |    08 Apr 2022   •   14:48

Incendiul a izbucnit la o anexă gospodărească din localitatea Marginea. La fața locului intervin pompieri militari și civili cu 10 autospeciale de stingere, dar și o ambulanță SMURD B2.

Este o intervenţie extrem de dificilă din cauza vântului puternic care a împrăştiat flăcările cu repeziciune. 

Focul a pornit de la o casă, iar incendiul s-a extins rapid şi la locuinţa învecinată.

La scurt timp, focul a început să afecteze şi a treia gospodărie. Din fericire, pompierii au reuşit să limiteze flăcările la cea de-a treia gospodărie, însă din păcate primele două s-au făcut scrum. 

O a patra gospodărie a fost afectată după ce scânteile au zburat şi au aprins o anexă de lemn, însă pompierii au reuşit să intervină foarte rapid şi să prevină ca incendiul să se extindă mai departe în stat.

Pompierii intervin cu peste 10 autospeciale. Au ajuns atât pompierii de la Detaşamentul Rădăuţi, cât şi de la serviciile voluntare din localităţile din zonă.

Patru persoane au suferit atacuri de panică şi a fost nevoie de intervenţia paramedicilor care le-au acordat îngrijiri medicale.

O persoană a suferit mai multe contuzii şi arsuri minore, după ce a încercat să salveze câteva bunuri.

 

 

×
Subiecte în articol: incendiu Marginea Suceava
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close