Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu puternic în Slatina! 17 persoane, între care 5 copii, au fost evacuate

Incendiu puternic în Slatina! 17 persoane, între care 5 copii, au fost evacuate

Incendiu puternic într-un bloc din Slatina, unde 17 persoane au fost evacuate de pompieri, între care și 5 copii.

Incendiu puternic în Slatina! 17 persoane, între care 5 copii, au fost evacuate
de Laura Dinu    |    19 Mai 2021   •   07:32

Totul s-a întâmplat miercuri dimineață, în jurul orei 05:00. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, pompierii au intervenit, în municipiul Slatina, pe strada Tunari, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, situat la parterul unui bloc de locuințe.

La fața locului au ajuns pompierii, alături de alte două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

La sosirea primelor echipaje, apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă și degajări mari de fum.

Proprietara imobilului, în vârstă de 38 de ani, cunoscută cu probleme psihice, a fost găsită în afara locuinței. Aceasta a fost preluată de un echipaj SAJ, conștientă, fără urme vizibile de traumă și transportată la UPU Slatina.

Din cauza fumului degajat pe casa scării, cinci copii și 12 adulți au fost evacuați din apartamente. La fața locului a fost adus și un microbuz unde toți cei 17 oameni au putut sta tot timpul cât pompierii au încercat să stingă incendiul, ținând cont de faptul că temperaturile de afară nu erau foarte ridicate. 

În urma incendiului, apartamentul și bunurile din acesta au ars în totalitate. Mai mult decât atât, a fost afectat și balconului de deasupra apartamentului ars, iar fațada blocului a fost distrusă.

Vecinii proprietarei spun că aceasta obișnuiește să strângă gunoaie de pe stradă și să le depoziteze în apartament. Totodată, femeia nu are gaze și curent, cauza probabilă a izbucnirii incendiului fiind o lumânare lăsată aprinsă, nesupravegheată.

La această oră, locatarii s-au întors înapoi în case.

×
Subiecte în articol: Slatina incendiu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close