Antena 3 CNN Actualitate Locale O elevă din Vâlcea a fost premiată la InfoEducaţie pentru un videoclip despre războiul din Ucraina

O elevă din Vâlcea a fost premiată la InfoEducaţie pentru un videoclip despre războiul din Ucraina

O elevă de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Râmnicu Vâlcea a primit un premiu special la Olimpiada Naţională de Inovare şi Creativitate Digitală "InfoEducaţie" 2022, pentru un videoclip despre războiul din Ucraina.

O elevă din Vâlcea a fost premiată la InfoEducaţie pentru un videoclip despre războiul din Ucraina
Sursa foto: iulia cleoanta
de Silvia Preda    |    29 Iul 2022   •   20:40

"O elevă de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" Râmnicu Vâlcea, Iulia Maria Cleoanţă, care a făcut un videoclip din lego animat despre războiul din Ucraina, numit 'Pray for Ukraine', o chestiune foarte sensibilă la acest moment, a primit un premiu special chiar de la o doamnă din Ucraina, al cărei soţ s-a aflat anul acesta printre sponsorii olimpiadei noastre", a declarat, pentru Agerpres, profesorul de informatică de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani Emil Onea.

Peste 160 de elevi şi profesori din 32 de judeţe din ţară au participat în perioada 25 - 30 iulie, la Focşani, la cea de-a XXIX ediţie a Olimpiadei Naţionale "InfoEducaţie".

Lucrările elevilor au fost evaluate de o comisie naţională formată din 35 de profesori iar premiile au avut o valoare totală de 15.500 de lei, fiind oferite de Consiliul Judeţean Vrancea. 

InfoEducaţie este un concurs dedicat elevilor cu aptitudini pentru crearea aplicaţiilor informatice, iniţiat în anul 1994 de profesorul focşănean Emil Onea de la Colegiul Naţional "Unirea".

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Iulia Maria Cleoanţă Ucraina
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close