Antena 3 CNN Actualitate Locale "Un băiat cuminte și iubitor. Ne-ai lăsat un gol în suflet". Lacrimi și durere pentru Bogdan, un tânăr care a ales moartea la doar 19 ani

"Un băiat cuminte și iubitor. Ne-ai lăsat un gol în suflet". Lacrimi și durere pentru Bogdan, un tânăr care a ales moartea la doar 19 ani

Bogdan, un băiat cuminte și iubitor, așa cum îl descriu apropiații, a ales moartea la doar 19 ani. Tânărul din Brăila a fost găsit fără suflare de propria mamă, în curtea casei.

"Un băiat cuminte și iubitor. Ne-ai lăsat un gol în suflet". Lacrimi și durere pentru Bogdan, un tânăr care a ales moartea la doar 19 ani
Sursa foto: stiriromania.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2023   •   14:57

În vârstă de 19 ani, tânărul din Brăila era pasionat de culturism și era foarte iubit de familie și de colegii de clasă.

Cu toate acestea, fără să dea nimic de bănuit și fără să lase un bilet de adio, Bogdan a ales să-și încheie socotelile cu viața și a recurs la un gest extrem.

Tânărul a fost găsit de propria mamă spânzurat în curtea casei, care a sunat imediat la 112.

Din păcate, Bogdan nu a mai avut nicio șansă de a fi salvat, iar mama lui trebuie să găsească acum puterea de a accepta că fiul ei nu mai este.

Citește și: Poliţist local, salvator pentru o femeie care intenţiona să-şi pună capăt zilelor în apele râului Argeş

Cei care îl cunoșteau pe Bogdan au scris numeroase mesaje de regret pe rețelele sociale, fiindu-le greu să creadă că tânărul și-a pus capăt zilelor.

"Bogdănel, un băiat cuminte și iubitor. Ți-ai lăsat colegii îndurerați", a scris cineva pe Facebook.

"Ștefan este terminat. Nu își mai revine. Ne-ai lăsat un gol în suflet. Doamne, să ai grijă de el acolo sus. Cel mai bun prieten al băiatului meu. Au fost ca frații. Nu te vom uita niciodată", a scris mama prietenului adolescentului.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească care au fost cauzele care au condus la moartea băiatului.

"La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 19:15, Poliția Orașului Ianca au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că o persoană s-ar fi spânzurat. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, în localitatea Oprisenești, în curtea unui imobil fiind găsit un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila, fără a prezenta urme de violență.

 Un echipaj al ambulantei a intervenit la fața locului, declarând decesul tânărului în cauză. 

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila, potrivit observatornews.ro.

×
Subiecte în articol: tânăr mort Brăila
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close