Antena 3 CNN Actualitate Locale Sute de morminte scoase la licitaţie la Sibiu. Prețul de pornire este de 5.000 lei

Sute de morminte scoase la licitaţie la Sibiu. Prețul de pornire este de 5.000 lei

Primăria din Sibiu a găsit o soluţie inedită de a suplimenta bugetul local: scoaterea la licitaţie a nu mai puţin de 430 de locuri de veci. Cu un preţ de pornire de la 5.000 lei, edilii speră să obţină o sumă cât mai mare.

Sute de morminte scoase la licitaţie la Sibiu. Prețul de pornire este de 5.000 lei
Sursa foto: turnulsfatului.ro
27 Iul 2022   •   09:25

Noile locuri de veci cu care sunt ofertaţi sibienii se află poziţionate chiar la intrarea în Cimitirul Municipal, în vecinătatea aleii principale de acces. Potrivit Administrației Cimitirului Municipal Sibiu, cele mai multe dintre loturi scoase la licitaţie sunt formate din două locuri de mormânt alăturate. Restul sunt doar pentru o singură persoană. 

Potrivit raportului de specialitate 370 de locuri se află în zona stângă a Aleii Principale de Acces în cimitir, pe o suprafață de 1.770 mp, iar 60 de locuri se află în zona dreaptă a Aleii Principale de Acces, pe o suprafață de 320 mp.

Prețurile de pornire sunt de la 5.000 de lei, respectiv 10.000 de lei pentru licitarea concesionării pe 25 de ani. 

Consilierii locali vor aproba concesionarea și prețurile de pornire ale acestora în ședința ordinară de la finalul lunii. 

Au dreptul de a participa la licitație doar persoanele fizice care au domiciliul în Sibiu (nu este acceptată reședința în municipiul Sibiu), cele care au constituit garanția de participare, care au depus oferta și cererea de participare la licitație și care au îndeplinite la zi toate obligațiile de plată a impozitelor și taxelor către bugetul local, scrie presa locală

×
Subiecte în articol: Sibiu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close