Antena 3 CNN Actualitate Locale Mame acostate la Cluj cu oferte suspecte: ”Vă fotografiem copiii și îi facem vedete”

Mame acostate la Cluj cu oferte suspecte: ”Vă fotografiem copiii și îi facem vedete”

Mame acostate la Cluj cu oferte suspecte: ”Vă fotografiem copiii și îi facem vedete”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
29 Mar 2016   •   11:19

O clujeancă a relatat o experiență avută în Piața Mărăști cu o agenție care recrutează copii pentru a-i face vedete în spoturi publicitare sau emisiuni televizate.

Femeia a spus că i s-a părut suspect de la început faptul că i s-au cerut bani pentru a fi făcute fotografiile. ”Înainte imi zicea ca daca au copii haine mai deosebite acasa sa vina cu ele sa le faca poza, "!?" cum vine asta? Pozezi pentru reclama cu hainele de acasa?!”, a spus clujeanca.

”Astazi am trecut trecerea de pietoni din piata Marasti cu baietelul de mana spre complex si acolo un tip racola mame cu copii cu scopul de a te convinge sa iti promovezi copilul in  publicitatea (sedinte foto pentru reviste, reclame, prezentare de moda, televiziune) am urcat la etajul 1 al complexului si acolo era o persoana imbracata in Mickey Mouse si doua fete care iti ofereau detaliile. Era muzica dată tare de abia intelegeai ce vorbea. Avea fata textele bine invatate ca sa te convinga. Spunea ca primele doua sedinte sunt pentru acomodare. Ca vei fi platit cu 30-40 de euro pentru o aparitie, dar la unele apariti o sa primesti produsele de la firma, dar inainte imi zicea ca daca au copii haine mai deosebite acasa sa vina cu ele sa le faca poza, "!?" cum vine asta? Pozezi pentru reclama cu hainele de acasa?!”, a afirmat femeia.

Continuarea pe stiridecluj.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close