Antena 3 CNN Actualitate Locale Maricela e din Vaslui și avea mereu conflicte cu soțul ei. Femeia s-a apucat să bea și a început să se certe aprig cu bărbatul. A luat securea și a vrut să îl omoare însă ceva neprevăzut s-a întâmplat. Acum a rămas mutilată pe viață

Maricela e din Vaslui și avea mereu conflicte cu soțul ei. Femeia s-a apucat să bea și a început să se certe aprig cu bărbatul. A luat securea și a vrut să îl omoare însă ceva neprevăzut s-a întâmplat. Acum a rămas mutilată pe viață

Maricela e din Vaslui și avea mereu conflicte cu soțul ei. Femeia s-a apucat să bea și a început să se certe aprig cu bărbatul. A luat securea și a vrut să îl omoare însă ceva neprevăzut s-a întâmplat. Acum a rămas mutilată pe viață
Sursa foto: Foto: Pexels.com
14 Mai 2019   •   13:55

Clipe de groază, aseară, pentru doi copii din satul Uncești, comuna Zăpodezi, care au asistat fără voia lor la o ceartă de toată pomina între părinți. Aflați în stare de ebrietate, soții Ghetău nu s-au multumit doar să-și arunce cuvinte grele. 

Maricela Ghetău a pus mâna pe o secure și a încercat să-și loveascã soțul. Nu a fost pentru prima datã când femeia a vrut să-i facă felul bărbatului. În urmă cu opt ani, tot după o ceartă mai puternică, aceasta i-a băgat cuțitul în abdomen, scrie vremeanoua.ro.

Doar profesionalismul medicilor de la SJU Vaslui i-a salvat atunci viata lui Ionel Ghetău. De data asta bărbatul a avut noroc pentru cã soția lui era atât de amețită, încât a ratat ținta. S-a lovit însă singură cu partea ascuțită a securei peste degetele piciorului drept, tãindu-și trei dintre ele.


Tot scandalul ar fi pornit din cauza unor discuții mai aprinse, despre mama femeii. Ionel spune cã între el și soacra lui nu există niciun fel de întelegere, iar soției nu îi convine deloc acest lucru. 

“Sotia mea are de micã probleme cu capul. A fost si internatã la spitalul din Vaslui din cauza asta. Azi(n.r. luni) ne-am certat din nou, iar ea si-a tãiat degetele de la picior cu o secure. Nu e prima datã când încearcã sã mã loveascã. Acum opt ani mi-a bãgat cutitul în burtã. Noroc cu medicii de la Vaslui, cã mi-au salvat viata, altfel acum nu mai eram aici. Are scãpãri de astea, frecvent. Dacã bea un pahar, se schimbã, nu te mai poti întelege cu ea. Toatã cearta a început de la soacrã-mea. Nu ne întelegem deloc. Am cinci ani de când nici eu nu calc la ea în ogradã, dar nici ea nu vine la noi. Sotia îi tine partea, cã e mama ei.Dupã ce s-a tãiat, fata mai mare a sunat la 112. A venit salvarea, au vrut bãietii ãia sã o ducã la spital, dar a refuzat. Au bandajat-o si au plecat. Acum e bine, stã întinsã pe pat. Nu poate sã meargã din cauza rãnii, dar se face ea bine”, a declarat Ionel Ghetãu, sotul femeii care si-a tãiat degetele.

×
Subiecte în articol: conflict
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close