Antena 3 CNN Actualitate Locale Mărturii cutremurătoare despre femeia ucisă la grădiniță de către soțul ei. Ce spun vecinii victimei

Mărturii cutremurătoare despre femeia ucisă la grădiniță de către soțul ei. Ce spun vecinii victimei

Mărturii cutremurătoare despre femeia ucisă la grădiniță de către soțul ei. Ce spun vecinii victimei
Sursa foto: foto: captura Antena 3
26 Ian 2018   •   16:30

Cunoscuții femeii ucise la gradiniță de soțul ei au făcut o serie de mărturii terifiante. Oamenii povestesc scenele de bătaie cruntă la care a fost supusă aceasta. Sunt și vecini care spuneau că bărbatul era un om extrem de potolit și că nu a dat de bănuit că ar fi violent. 

"A fost un scandal aici, înainte de sărbători, undeva prin toamnă așa, și i-a spart piramida nazală aici la nas. A venit poliția, se auzea cum plângeau copiii și zgomote de bătaie de îmbrânceli, mobilă.. parcă muta mobila prin casă. Și copiii țipau, mai ales fetița că ea era mai mare. Pe soț l-am văzut de câteva ori când stătea aici. Mi s-a părut un om normal", a spus una dintre vecine. 

"Vecinii mi-au spus, ea probabil că s-a plâns la vecini, că l-a gonit pe soțul ei că nu se mai înțelegeau. Și locuia cu doi copii, are doi copii. În rest, scandaluri n-am auzit, el părea un băiat cumsecade. În urmă cu două săptămâni, un băiat gospodar din bloc mi-a zis că l-a văzut cu un trandafir pe sub bluză venind la ea. Și mi-a zis că crede că s-au împăcat. Și acum să aflu vestea asta.. chiar mă miră că părea un băiat liniștit, un băiat cuminte", a declarat un alt vecin. 

×
Subiecte în articol: femeia gradinita
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close