Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină de pompieri răsturnată pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Mașină de pompieri răsturnată pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București

O autospecială de pompieri s-a răsturnat în această dimineață pe o platformă a Aeroportului Internațional Henri Coandă București.

de Mia Lungu    |    04 Oct 2022   •   08:10

Astăzi, la ora 06.40, o autospecială de pompieri aparținând Serviciului Salvare Stingere Incendii de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București (n.r. serviciu privat) s-a răsturnat, în timp ce se deplasa pe platforma aeroportului.

Nicio persoană nu a fost rănită, potrivit unui comunicat transmis de Compania Națională Aeroporturi București.

"Traficul aerian se desfășoară în siguranță, nicio cursă nu a fost afectată. La această oră, se lucrează pentru a repune autospeciala pe roți și a o tracta la o poziție izolată.

Serviciul Salvare Stingere Incendii este operațional, acționând cu alte 5 autospeciale pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Categoria de operare a aeroportului nu a fost afectată.

Incidentul este anchetat atât de către Poliția Transporturi Aeriene, cât și de către aeroport. Conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București va lua cele mai drastice măsuri pentru a preveni astfel de incidente pe platforma aeroportuară.", se mai arată în comunicat.mia

 

×
Subiecte în articol: masina pompieri
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close