Antena 3 Actualitate Locale Măsline cu strat gros de mucegai, la vânzare în supermarket

Măsline cu strat gros de mucegai, la vânzare în supermarket

de S.T.    |    24 Mai 2017   •   22:17
Măsline cu strat gros de mucegai, la vânzare în supermarket
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Inspectorii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au închis miercuri un magazin alimentar după ce au găsit produse alterate şi cu termene de valabilitate expirate expuse la vânzare printre excremente de rozătoare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, în urma controlului realizat la un magazin alimentar din localitatea Valul lui Traian, inspectorii au aplicat o sancţiune cumulată în valoare de aproximativ 22.000 lei şi au dispus suspendarea activităţii până la remedierea gravelor deficienţe constatate.

„În cursul controlului s-au constatat mai multe abateri de la legislaţia specifică protecţiei consumatorilor constând în: prezenţa excrementelor de rozătoare în spaţiul de depozitare a produselor alimentare, comercializarea produselor alimentare cu termenul de valabilitate expirat, nerespectarea condiţiilor de depozitare a produselor alimentare, intervenindu-se astfel asupra stării termice a produselor, produse alimentare cu proprietăţi organoleptice modificate, culoare nespecifică produsului şi miros de alterat, în vitrinele de expunere, s-au identificat măsline comercializate cu strat gros de mucegai (...) incinte frigorifice încărcate cu mucegai”, detaliază comunicatul menţionat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close