Antena 3 CNN Actualitate Locale Mesaj sfâșietor transmis de un polițist care a văzut accidentul din Suceava: Părinții nu știau nimic!

Mesaj sfâșietor transmis de un polițist care a văzut accidentul din Suceava: Părinții nu știau nimic!

Mesaj sfâșietor transmis de un polițist care a văzut accidentul din Suceava: Părinții nu știau nimic!
Sursa foto: Foto: Captură video/Antena 3
02 Noi 2017   •   10:35

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu, a transmis un mesaj sfâșietor, după tragedia de miercuri, în care cinci tineri au murit într-un cumplit accident, la Ilisesti.

„Îmi place să promovez pozitivismul și performanța, să stimulez tot ceea ce înseamnă dezvoltare. Uneori, însă, când tragismul unor situații depășește orice imaginație nu poți să nu îți indoliezi sufletul, să taci și să te rogi pentru suflete de adolescenți și tineri care se ridică la cer prea devreme. Suceava este azi în doliu. 5 tineri cu vârste cuprinse între 16 și 26 de ani (dintre care 3 minori) au plecat astăzi dintre noi în urma unui tragic accident rutier. Am fost acolo oripilat de imaginile de coșmar alături de peste 20 de colegi, polițiști și pompieri.

Cel mai greu a fost să dăm veștile tragice familiilor acestor copii. Din păcate șocul a fost cu atât mai mare pentru rude și părinți în condițiile în care aceștia nu aveau nicio informație despre activitățile celor dispăruți prematur în această dimineață. De mâine vom caută vinovați, ne vom întreba ce fac autoritățile, dacă e cineva răspunzător pentru aceste tragedii. Până atunci hai să ne adunăm la o masă de familie să mai discutăm despre bucurii și supărări, să vedem ce mai fac copiii noștri, dacă au probleme care vor să ni le împărtășească. Să nu ne bucurăm că ai noștri copii sunt în cameră lor și se joacă pe telefon sau tabletă. Să îi chemăm alături de noi și să discutăm cu ei, să îi facem mândri că sunt membri ai familiei și să îi responsabilizăm. Să ne interesăm unde și cu cine merg, ce fac pentru că îi iubim prea mult că să regretăm ulterior! Dumnezeu să-i ierte și să ne lumineze pe noi să fim mai atenți la copiii noștri! Să îi păstrăm în amintirea noastră așa cum erau ei, tineri și frumoși!”, a fost mesajul transmis de Ionuț Epureanu, potrivit informatia.ro.

Citește și: Accident grav în județul Suceava. În urma incidentului cinci persoane au murit carbonizate

×
Subiecte în articol: politist mesaj accident Suceava
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close