Antena 3 CNN Actualitate Locale Metoda prin care un brașovean a alimentat carburant fără să plătescă. Șase luni mai târziu a fost prins de poliție

Metoda prin care un brașovean a alimentat carburant fără să plătescă. Șase luni mai târziu a fost prins de poliție

Un bărbat şi-a făcut plinul la maşină în benzinării, fără să plătească, timp de jumătate de an. Totul s-a întâmplat la Braşov, dar tânărul de 19 ani a fost prins acum.

Metoda prin care un brașovean a alimentat carburant fără să plătescă. Șase luni mai târziu a fost prins de poliție
Sursa foto: Engin_Akyurt | Pixabay
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2022   •   09:01

Bărbatul a fost reţinut pentru furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, după ce alimentat cu carburant în benzinării din municipiul Braşov şi din Săcele, după care a plecat fără să plătească, potrivit ziare.com.

Bărbatul intra în staţiile de carburant fără plăcuţe de înmatriculare pe maşină sau folosind unele furate.

"În urma cercetărilor şi a activităţilor investigativ-operative desfăşurate în cauză, politiştii au stabilit faptul că, în perioada martie-septembrie 2022, tânărul s-ar fi deplasat cu autovehiculul pe care îl deţinea în mai multe benzinării aflate pe raza municipiilor Braşov şi Săcele, unde ar fi alimentat cu combustibil, ulterior părăsind locaţiile fără să achite contravaloarea carburantului, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 3.300 lei", informează IPJ Braşov.

Pe parcursul anchetei, poliţiştii au constatat că bărbatul intra în benzinării cu autovehiculul fără plăcuţele cu număr de înmatriculare sau având montată o plăcuţă cu număr de înmatriculare furată anterior de pe un alt autovehicul.

"În baza probatoriului administrat în cauză, pe numele bărbatului a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. 

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor", menţionează Poliţia Braşov.
 

×
Subiecte în articol: benzinarie carburant furt Brașov
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close