Antena 3 CNN Actualitate Locale Un microbuz care venea din Germania a intrat într-un cap de pod, la scurt timp după trecerea frontierei în România. Mai mulţi răniţi, printre care şi un copil

Un microbuz care venea din Germania a intrat într-un cap de pod, la scurt timp după trecerea frontierei în România. Mai mulţi răniţi, printre care şi un copil

Grav accident rutier produs, vineri dimineață, pe DN6 în județul Timiș. În evenimentul rutier a fost implicat un microbuz transport pasageri, în care se aflau nouă adulți și un copil.

Un microbuz care venea din Germania a intrat într-un cap de pod, la scurt timp după trecerea frontierei în România. Mai mulţi răniţi, printre care şi un copil
Sursa foto: Lugojinfo.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iun 2023   •   08:44

Un microbuz care venea din Germania şi în care se aflau 9 adulţi şi un copil s-a înfipt într-un cap de pod. Impactul a fost atât de violent încât microbuzul s-a răsturnat în afara carosabilului. 

Primele informaţii arată că, grăbit si dornic să ajungă cât mai repede acasă, în Moldova, şoferul de 21 de ani a călcat prea tare pedala de acceleraţie. A pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă lovind un cap de pod. 

În urma impactului, un băiețel de 3 ani și o femeie, în vârstă de 65 de ani, au fost răniți și transportați la spital. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: Curier român mort într-un accident teribil pe o şosea din Austria | Imagini cu impactul devastator

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 Accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora 7.00, pe DN 6, în localitatea Belinț. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Lugoj cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

De asemenea, au intervenit și două ambulanțe SAJ. În accidentul rutier a fost implicat un microbuz de transport persoane, în care se aflau nouă adulți și un copil.

×
Subiecte în articol: microbuz accident în Timiş Belinț
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close