Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi bărbați din Dolj au fost arestaţi, după ce au făcut o tânără să se îndrăgostească şi apoi au profitat de pe urma ei

Doi bărbați din Dolj au fost arestaţi, după ce au făcut o tânără să se îndrăgostească şi apoi au profitat de pe urma ei

Doi bărbați au fost arestați după ce au obligat o minoră de 17 ani să se prostitueze. Cei doi indivizi au încasat suma de 10.000 de lei de la bărbații care doreau să întrețină relații cu fata.

Doi bărbați din Dolj au fost arestaţi, după ce au făcut o tânără să se îndrăgostească şi apoi au profitat de pe urma ei
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    11 Iun 2023   •   15:38

Doi bărbați au recrutat prin metoda loverboy o fată de 17 ani pe care, apoi, au obligat-o să se prostitueze în locuințe închiriate din Dolj și Gorj. Cei doi indivizi au profitat de vulnerabilitatea fetei și au constrâns-o, atât prin violență fizică, cât și prin amenințări cu arme albe, să se prostitueze. 

"În perioada mai-iunie 2023, persoana vătămată minoră a fost adăpostită în locuințe închiriate în municipiile Craiova şi Târgu Jiu, inculpatul ocupându-se de postarea anunțurilor necesare în vederea atragerii de clienți. Persoana vătămată minoră a fost transportată la adresele din cele două judeţe cu sprijinul celui de al doilea inculpat", transmite DIICOT.

Potrivit procurorilor, cei doi bărbați au obținut peste 10.000 de lei din practicarea prostituției de către minoră.

"De asemenea, cu privire la cel de-al doilea inculpat s-a reținut că, în perioada mai-iunie 2023, a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către o persoană vătămată majoră, persoană cu grad de handicap, beneficiind în totalitate de sumele de bani obținute de aceasta în urma desfășurării activității de prostituție.

Au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele inculpaţilor, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă", se arată în comunicat.

Cei doi indivizi au fost arestanți preventiv pentru 30 de zile.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close