Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care un motociclist fără permis se izbește frontal de o mașină care îi taie calea, în Podari, lângă Craiova

Momentul în care un motociclist fără permis se izbește frontal de o mașină care îi taie calea, în Podari, lângă Craiova

Un bărbat de 30 de ani a ajuns în stare gravă la spital, aseară, după ce motocicleta pe care se afla a intrat în plin într-o mașină care i-a tăiat calea. Accidentul s-a petrecut în localitatea Podari, lângă Craiova, iar imaginile au fost surprinse de camerele video de supraveghere din zonă.

Momentul în care un motociclist fără permis se izbește frontal de o mașină care îi taie calea, în Podari, lângă Craiova
Sursa foto: Captura Youtube
de Mia Lungu    |    08 Sep 2022   •   08:55

În imagini se vede cum un şofer taie linia continuă şi virează la stânga fără să se asigure, iar motociclistul nu poate evita impactul.

În momentul în care au ajuns medicii, motociclistul era inconştient. O ambulanţă l-a transportat de urgenţă la spital.

Şoferul maşinii este cercetat, acum, pentru vătămare corporală din culpă.

Totodată, polițiștii au stabilit că motociclistul nu avea permis de conducere corespunzător vehicului condus.

În această seară, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Podari, a avut loc un accident rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că, un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani, din Craiova, din direcția Craiova către Radovan, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă în aceeași direcție de mers, de un bărbat de 30 de ani.

În urma evenimentului rutier, motociclistul a tost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale fiind inconștient. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că motociclistul este din comuna Întorsura. De asemenea, polițiștii au stabilit ca acesta nu deține permis de conducere corespunzător vehicului condus.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

×
Subiecte în articol: motociclist fara permis masina Podari Craiova
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close