Antena 3 CNN Actualitate Locale 21 de intersecții intens circulate din București vor fi semaforizate. Zonele vizate pentru modernizare

21 de intersecții intens circulate din București vor fi semaforizate. Zonele vizate pentru modernizare

Primarul Nicușor Dan a anunțat că a fost lansată în SEAP procedura pentru semaforizarea a 21 de intersecții intens circulate din București.

21 de intersecții intens circulate din București vor fi semaforizate. Zonele vizate pentru modernizare
Sursa foto: pexels
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Iul 2023   •   13:47

Potrivit lui Nicușor Dan, 21 de intersecții intens circulate vor fi modernizate în Capitală, prin montarea de semafoare.

"Am lansat în SEAP procedura pentru semaforizarea a 21 de intersecții intens circulate din Capitală.

Administrația Străzilor București achiziționează servicii pentru lucrări de semaforizare a intersecțiilor și trecerilor pentru pietoni, aferente în zone precum Bulevardul Iuliu Maniu, Calea Dorobanților, Șoseaua Mihai Bravu, Drumul Taberei, Bulevardul 1 Mai.

Valoarea totală estimată a investiției este de 13.068.296,6 lei fără TVA, iar termenul limită până la care operatorii economici interesați pot depune oferte este 04 august 2023", a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Accident mortal în gara Eforie Sud! Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce trecea liniile cu căștile pe urechi

×
Subiecte în articol: semafoare intersecții București
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close