Antena 3 CNN Actualitate Locale Nicuşor Dan, fără apă caldă, împreună cu mii de bucureșteni: "Dacă ai ghinionul să fii printre cei 7%, nu e foarte plăcut"

Nicuşor Dan, fără apă caldă, împreună cu mii de bucureșteni: "Dacă ai ghinionul să fii printre cei 7%, nu e foarte plăcut"

Situaţie de criză în Bucureşti. Din nou, sunt foarte mulţi bucureşteni care nu au apă caldă. Răspunsul primarului general, Nicuşor Dan: "E neplăcut să fii printre cei 7%".

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Iul 2023   •   13:35

Din păcate însă, ghinionul îl urmăreşte inclusiv pe primarul general.

"Sunt 600 din 8.000, asta înseamnă 7%. Într-adevăr, dacă ai ghinionul să fii printre cei 7% nu e foarte plăcut. Am păţit-o şi eu azi-dimineaţă.

Din aceste 600, sunt vreo 200 care sunt generate de acest conflict de la Sectorul 1 şi de nefuncţionarea CET Griviţa, care e gestionată de Consiliul Local al Sectorului 1, de Primăria Sectorului 1.

Citeşte şi: Tot Bucureștiul rămâne fără apă caldă. Lucrările de înlocuire a conductelor vor dura o lună

Dă doar 3% din cantitatea de energie termică a Bucureştiului, numai că în situaţia în care conductele sunt aşa de vechi, e important ca sursa de căldură să fie aproape.

Oamenii din cele 15.000 de apartamente acoperite de CET Griviţa, când funcţionează CET Griviţa, n-au niciodată nicio problemă. Altfel, noi trebuie să aducem apă tocmai din Vest, de la capătul Bulevardului Timişoara", a declarat Nicuşor Dan, primarul general al Bucureştiului, la B1 TV.

Citeşte şi: 15.000 de apartamente din Sectorul 1, fără apă caldă pe termen nelimitat

"Este un blocaj administrativ la Sectorul 1"

"Prima oară când vorbim de termoficare, nu vorbim de bani. Este un blocaj administrativ acolo. Este o companie care e în subordinea Consiliului Local Sector 1 şi ea nu poate să plătească, pentru că n-are bani în buget. Bugetul n-a fost blocat.

Primarul zice că nu-l pune, că are un conflict cu Consiliul, Consiliul acuză primarul", a mai spus Nicuşor Dan.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan București apă caldă
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close