O femeie, medic rezident la un spital din Oradea, a născut în secret un copil, iar apoi l-a ucis. Descoperirea șocantă a fost făcută de polițiști după patru ani. Cum a reușit să ascundă crima atâta timp

05 Sep 2019   •   16:15
O femeie, medic rezident la un spital din Oradea, a născut în secret un copil, iar apoi l-a ucis. Descoperirea șocantă a fost făcută de polițiști după patru ani. Cum a reușit să ascundă crima atâta timp Foto: pixabay.com

O femeie, medic rezident la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean din Oradea, a născut în secret un bebeluș, iar apoi l-a îngropat în curtea unei case din comuna Aușeu, Bihor. 

Descoperirea șocantă a fost făcută după abia patru ani. 

Nadia Lupo (31 de ani) lucrează ca medic rezident la spitalul din Oradea, iar la finalul anului 2015 a adus pe lume un copil perfect năsătos, la Maternitatea Oradea. 

Femeia nu a anunțat pe nimeni că a născut, nici măcar pe familie sau prieteni. Totul a fost descoperit în luna august 2019, când s-a căsătorit cu un kinetoterapeut și a mers la Serviciul de Evidență al Populației ca să-și schimbe buletinul cu noul nume. 

Acolo i-a fost cerută o copie a certificatului de naștere pentru copil, dar femeia a negat că ar fi fost vreodată mamă, spunând că probabil a fost o eroare a sistemului informatic, potrivit Adevărul. 

Cei de la Serviciul de Evidență al Populației au anunțat imediat Poliție, care a început o anchetă în acest caz. Așa au aflat oamenii legii ce s-a întâmplat cu bebelușul. Trupul său neînsuflețit a fost dezgropat luni, pe 26 august. 

„Se fac cercetări pentru omor, însă nu există suspect în cauză deocamdată. Cadavrul copilului a fost dus, pentru necropsie, la Serviciul de Medicină Legală Bihor, pentru a se determina vârsta şi circumstanţele în care a murit“, a declarat Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close