Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost acroșată de un tren

O femeie și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost acroșată de un tren

O femeie și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla a fost acroșată de un tren
Sursa foto: foto: Youtube
22 Ian 2018   •   20:51

O femeie de 67 ani și-a pierdut viața, luni, după ce autoturismul în care se afla ca pasageră a fost acroşat de un tren. Incidentul s-a petrecut în localitatea Oşorhei, conform IPJ Bihor.

Accidentul s-a produs la o trecere la nivel cu calea ferată, pe drumul judeţean 767 E, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, subcomisar de poliţie Alina Dinu.

"Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a datelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul", a declarat Alina Dinu.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, în urma impactului, femeia, care era pasageră în autoturism, aflându-se în dreapta şoferului, a decedat, iar şoferul, de 73 de ani, a fost grav rănit, cu traumatism cranio-cerebral şi contuzii abdominale, fiind transportat la UPU-Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea.

"La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje, din care unul de descarcerare grea, din cadrul Detaşamentului 2 Oradea, un echipaj TIM SMURD Oradea şi un echipaj de paramedici din cadrul Detaşamentului 2 Oradea. Din nefericire, pentru pasagera din faţă dreapta nu s-a mai putut face nimic, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, pompierii militari acţionând pentru evacuarea trupului din autoturismul avariat", a declarat Camelia Roşca. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: masina tren femeie
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close