Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de 12 ani a murit, după ce a căzut de la etajul opt

O fetiță de 12 ani a murit, după ce a căzut de la etajul opt

O fetiță de 12 ani a murit, după ce a căzut de la etajul opt
25 Feb 2018   •   13:32

O fetiţă de 12 ani şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuinţe din municipiul Deva, victima prezentând multiple fracturi şi suspiciuni de leziuni ale organelor interne, în urma cărora a decedat în spital.

Incidentul a fost anunţat prin serviciul de apel de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se două echipaje ale Ambulanţei şi SMURD. La sosirea echipelor de prim ajutor fetiţa se afla în stare de stop cardio-respirator, paramedicii efectuându-i manevrele de resuscitare.

"Fetiţa a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva cu manevrele de resuscitare în curs. Victima prezenta multiple fracturi şi contuzii, precum şi suspiciune de leziuni ale unor organe interne", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Deva, dr. Călin Dumitrescu.

În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viaţa, fetiţa a decedat la spital.

În cauză a fost declanşată o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest incident, cercetările fiind desfăşurate sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu

×
Subiecte în articol: fetita
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close