Antena 3 CNN Actualitate Locale O jurnalistă a fost găsită moartă în locuința sa

O jurnalistă a fost găsită moartă în locuința sa

O jurnalistă a fost găsită moartă în locuința sa
Sursa foto: Foto: facebook
25 Ian 2016   •   10:26

Jurnalista Andreea Pocol, în vârstă de doar 36 de ani, a fost găsită moartă în locuința sa din judeţul Sălaj. Cauza decesului nu este cunoscută încă, scrie actualmm.ro.

Anunțul morții Andreei a fost făcut de jurnalistul Laurenţiu Ciocăzeanu, pe pagina sa de socializare. “Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută. În urmă cu aproape doi, am descoperit în Andreea dorinţa nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deşi n-am reuşit să-i ofer un job aşa cum îmi şi îşi dorea. Dar am simţit amândoi că nu-şi doreşte nimic mai mult pe lumea asta decât să devină jurnalistă. Şi am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună, de bani sau de altă natură. A preferat să aştepte vremuri mai bune şi să creadă într-o zi în care munca îi va fi recunoscută. N-a mai apucat, căci Dumnezeu avea alt plan de care noi doi nu ştiam nimic. (…) Să ne scrii mereu, de-acolo de sus, dragă Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simţi cumva…”, a scris Ciocăzeanu pe Facebook.

Slujba de înmormântare a jurnalistei Andreea Pocol va avea loc marţi, 26 ianuarie, în localitatea natală Şimişna, judeţul Sălaj.

×
Subiecte în articol: jurnalista
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close