Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă cu copilul în braţe a căzut pe o alee abruptă spre cabinetul medicului de familie

O mamă cu copilul în braţe a căzut pe o alee abruptă spre cabinetul medicului de familie

O mamă cu copilul în braţe a căzut pe o alee abruptă spre cabinetul medicului de familie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Mai 2017   •   16:01

O mamă care voia să meargă la medicul de familie împreună cu copilul său, o fată cu dublu handicap, a căzut şi s-a rănit în timp ce încerca să coboare o alee. Incidentul a avut loc în localitatea prahoveană Câmpina. Drumul are o înclinaţie de peste 40 de grade şi este şerpuit, potrivit adevarul.ro.

Mama femeii a postat pe Facebook un mesaj prin care atrage atenţia autorităţilor în legătură cu pericolul la care se supun mii de oameni.

„Înainte era o potecă făcută de piciorul omului şi de bunul lui simţ care lega strada Voila şi Calea Doftanei şi se mergea lin. Este un fel de circul de la circă, un circ care dovedeşte iresponsabilitate. Este un pericol pentru oamenii care vin aici, dar, din păcate, oamenii sunt şi foarte răbdători”, a declarat Dan Gavrilescu, unul dintre medicii de familie care are cabinetul în imediata apropiere a aleii pietonale.

Pe de altă parte, reprezentanţii Primăriei Câmpina, spun drumul nu este destinat decât “persoanelor normale”, pentru că un pacient cu dizabilităţi nu poate urca sau coborî pe acea pantă.

„Scopul acestei alei a fost să se realizeze accesul către aceste cabinete atât pietonal cât şi auto. Am decis să facem acest drum pentru că înainte nu se putea intra aici cu Ambulanţa sau cu maşina de Pompieri, iar persoanele cu dizabilităţi nu aveau rampă de acces”, a explicat Adrian Piţigoi, viceprimarul municipiului Câmpina.

Deocamdată, singura soluţie găsită de Primăria Câmpina a fost montarea unor afişe prin care pacienţii cu dizabilităţi să fie informaţi că drumul către cabinetul medical nu este pentru ei.

 

×
Subiecte în articol: copil
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close