Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă şi fiica ei, lovite pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului

O mamă şi fiica ei, lovite pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului

O mamă şi fiica ei, lovite pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Aug 2016   •   19:04

O mamă şi fiica ei în vârstă de doi ani au fost lovite, luni după amiază, de o maşină, în zona unei treceri de pietoni din oraşul Vulcan, şoferul autoturismului fiind căutat de poliţişti după ce a fugit de la locul faptei.

Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal din Petroşani pentru acordarea de îngrijiri medicale, în timp ce poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

"Mai multe echipaje de poliţie acţionează în continuare în vederea identificării conducătorului autoturismului - de fabricaţie străină şi culoare închisă- care a produs evenimentul rutier", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Totodată, poliţiştii solicită sprijinul persoanelor care pot furniza informaţii utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier accident dosar penal
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close