Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 13 ani și-a pus prietenii să violeze o altă fată, care îi furase iubitul. Adevărul înfiorător a ieșit acum la iveală: Nu avem ce să-i facem!

O tânără de 13 ani și-a pus prietenii să violeze o altă fată, care îi furase iubitul. Adevărul înfiorător a ieșit acum la iveală: Nu avem ce să-i facem!

O tânără de 13 ani și-a pus prietenii să violeze o altă fată, care îi furase iubitul. Adevărul înfiorător a ieșit acum la iveală: Nu avem ce să-i facem!
26 Sep 2019   •   15:01

O tânără din Zalău ar fi fost bătută și violată în urma unui plan de răzbunare pus la cale de două tinere de 16 respectiv 13 ani și de un tânăr de 19 ani care este, de fapt, autorul violului, scrie publicația magazinsalajean.ro.

“Deocamdată nu sunt foarte clare cauzele care au dus la săvârșirea acestei fapte. Este vorba despre o tânără, bătută de alți trei adolescenți și violată ulterior de un tânăr de 19 ani, fapte petrecute pe un teren de pe Valea Zalăului, în vecinătatea unui supermarket. Autorul violului, cunoscut cu antecedente penale pentru fapte săvârșite în timpul minorității și  adolescenta de 16 ani au fost deja reținuți și încarcerați în baza ordonanțelor de reținere. Minora de 13 ani nu răspunde penal, conform legii, a declarat Liviu Corda prim procuror al  Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Se pare că ar fi vorba de o răzbunare a acestor tineri pentru faptul că fata de 16 ani ar fi avut o relație de prietenie cu fostul iubit al uneia dintre fetele agresoare.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close