Antena 3 CNN Actualitate Locale Oamenii dintr-un cartier din Ploieşti au ajuns să-și asfalteze singuri strada

Oamenii dintr-un cartier din Ploieşti au ajuns să-și asfalteze singuri strada

Unii locuitori ai cartierului Mimiu din Ploiești și-au asfaltat singuri strada după ce s-au trezit cu două grămezi de pietriș în zonă.

de Ioana Mircea    |    06 Mai 2023   •   19:11

A fost mare agitaţie pe o stradă din Ploieşti. Din cauza asfaltării, oamenii din zonă s-au trezit cu două grămezi imense de pietriş şi s-au gândit că materialul este numai bun pentru astuparea gropilor de pe drumul care nu a fost niciodată asfaltat. Drept urmare, oamenii au pus mâna pe lopeţi şi au asfaltat singuri strada.

Lucrarea de plombare a drumului a fost făcută de două ori, pe de o parte de o parte de primărie și pe de cealaltă parte de către locuitori. Cu toate acestea, stratul de asfalt încă se desprinde, astfel că probabil după următoarele ploi, gropile vor apărea din nou.

Citește și: Premieră la Ploiești: Sistemul cu inteligență artificială care completează automat documentele de înregistrare a mașinilor

"Tot cartierul Mimiu este prins într-un proiect pe fonduri europene. O parte din străzi se canalizează, o parte din străzi se asfaltează. Sunt probleme pe strada Fierarilor, cu cetățenii care și-au pus casele pe terenuri pentru care nu există intabulare și tocmai de aceea sunt foarte multe discuții pe zona respectivă", a spus Mădălina Crăciun, director tehnic Investiții Primăria Ploiești.

Reprezentanții primăriei spun că nu se pot face deocamdată lucrări de asfaltare pe această stradă din cauza unor litigii pe care o parte dintre locuitori trebuie să le rezolve în instanță.

×
Subiecte în articol: Ploiești asfaltare
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close