Antena 3 CNN Actualitate Locale Patronul unei pizzerii din Buzău, atacat în propriul restaurant

Patronul unei pizzerii din Buzău, atacat în propriul restaurant

Patronul unei pizzerii din Buzău, atacat în propriul restaurant
17 Sep 2018   •   19:34

Patronul unei pizzerii din municipiul Buzău a fost rănit, luni, în timpul unui incident provocat de mai multe persoane, trei dintre acestea fiind identificate de poliţişti şi conduse la audieri. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău, Amalia Călugăru, a declarat pentru AGERPRES că un grup de şase persoane, care deţineau obiecte contondente, a spart geamurile de la intrarea în local, cu intenţia de a pătrunde în incintă, unde se afla patronul acestuia. 

"În jurul orei 12,40, prin numărul de urgenţă 112, am fost sesizaţi că mai multe persoane au spart geamurile unui magazin fast food. Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit că mai multe persoane ar fi încercat să îl prindă pe proprietarului firmei şi au intrat în conflict cu acesta. În altercaţie s-au folosit spray iritant lacrimogen şi obiecte contondente. Agresorii nu l-au putut prinde pe bărbat, au spart geamurile magazinului şi au plecat cu două autoturisme. La scurt timp, poliţiştii au găsit autoturismele în cauză, abandonate", a precizat purtătorul de cuvânt al IJP. 

Potrivit acesteia, în timpul incidentului patronul ar fi fost rănit la braţ, dar nu a necesitat deplasarea la spital. 

Amalia Călugăru a menţionat că toate cele şase persoane au fost identificate iar trei au fost deja prinse şi duse la audieri la sediul Poliţiei municipale. 

Aceasta a adăugat că nu poate confirma deocamdată informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora conflictul ar fi izbucnit din cauza faptului că patronul ar fi refuzat să plătească o taxă de protecţie de 1.000 de euro şi ar fi reclamat acest lucru la Poliţie. 

"Aceste lucruri urmează să fie stabilite în urma audierilor care sunt în curs de desfăşurare. (...) De asemenea, se continuă acţiunile pentru prinderea şi celorlalte trei persoane implicate în eveniment', a mai spus Amalia Călugăru.

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close