Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru secui au bătut crunt un clujean, pentru că nu ştia ungureşte!

Patru secui au bătut crunt un clujean, pentru că nu ştia ungureşte!

Patru secui au bătut crunt un clujean, pentru că nu ştia ungureşte!
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Noi 2016   •   16:06

Un clujean în vârstă de 54 de ani a încasat o bătaie cruntă din partea a patru bărbați, deranjați de faptul că acesta nu vorbește limba maghiară. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 15 noiembrie, la scurt timp după ce s-a încheiat meciul amical dintre România și Rusia, informează gazetadecluj.ro

Autorii sunt patru constructori din Harghita şi Covasna – angajați a unei firme clujene – care, după ce au băut în pensiune şi au urmărit meciul, împreună cu personalul localului şi doi clienţi, nemulţumiţi că bărbatul n-a vorbit în maghiară, aşa cum i-au cerut, l-au urmărit şi sancţionat sever pentru „ignoranţa” sa. Culmea, chiar şi după ce aceştia au ajuns la secţia de poliţie, cei patru au refuzat să vorbească în româneşte şi au cerut un translator deoarece “nem tudom roman”!

“La nivelul Secției 2 Poliţie este înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

În fapt, la data de 15.11.2016, în jurul orei 23:00, un bărbat ar fi fost agresat în faţa unui local public de pe strada Paris, din Cluj-Napoca. Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a împrejurărilor comiterii faptei”, a declarat pentru Gazeta de Cluj, Carmen Jucan, purtător de cuvânt al I.P.J. Cluj.

×
Subiecte în articol: Cluj bătaie maghiara
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close