Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei persoane rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit în București | Circulaţia este restricţionată pe Şoseaua Giurgiului

Trei persoane rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit în București | Circulaţia este restricţionată pe Şoseaua Giurgiului

Trei persoane au fost rănite vineri și primesc ajutor medical de urgență, după ce două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, pe Șoseaua Giurgiului.

Trei persoane rănite, după ce două tramvaie s-au ciocnit în București | Circulaţia este restricţionată pe Şoseaua Giurgiului
de Ioana Mircea    |    30 Sep 2022   •   19:17

Update 19:51 În cadrul Societății de Transport București STB SA s-a declanșat o comisie care va analiza accidentul dintre două tramvaie care s-au ciocnit pe Șoseaua Giurgiului din Capitală.

Accidentul s-a produs pe Șoseaua Giurgiului, la stația Cimitirul Evreiesc, sens Șura Mare.

Un tramvai din linia 19 a fost lovit în spate de un tramvai din linia 7.

„Din primele informații, se rare că au rezultat două persoane accidentate în tramvaiul din linia 7. În cadrul Societății de Transport București STB SA s-a declanșat o comisie care va analiza evenimetul. Pe baza rezultatelor, se vor lua măsurile care se impun conform Regulamentului Intern STB și legislației în vigoare”, transmite STB.

Brigada de Poliție Rutieră face măsurători la fața locului, iar după finalizarea acestora se va relua circulația tramvaielor în zonă.

ştirea iniţială

Trei persoane au fost rănite și primesc ajutor medicale de urgență, vineri, după ce două tramvaie s-au ciocnit în Capitală, pe Șoseaua Giurgiului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov, pe Șoseaua Giurgiului a avut loc o coliziune între două tramvaie, în zona stației Cimitirul Evreiesc. Trei persoane necesitată acordarea primului ajutor calificat.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost angrenate două ambulanțe SMURD, un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM), moto SMURD, o autospecială de stingere cu apă și spumă si Grupul special de Salvatori, anunţă Mediafax.

STB transmite că circulaţia este restricţionată pe sensul spre Şura Mare, tramvaiele 7, 19 şi 25 fiind blocate.

Din primele informaţii, cele două tramvaie se aflau pe același sens de deplasare, iar incidentul s-a produs din cauza nerespectării distanţei în mers. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Dintre cele trei victime, două de sex feminin vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni, iar cea dea treia victimă, sex masculin, a refuzat transportul la spital.

×
Subiecte în articol: tramvai București accident
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close