Antena 3 CNN Actualitate Locale Peste 110.000 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate în Drobeta Turnu Severin

Peste 110.000 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate în Drobeta Turnu Severin

Doi bărbați din Drobeta Turnu Severin au fost reținuți, vineri, pentru contrabandă cu țigări din Serbia, pe care le transportau cu un camion, ajutați de vameșii români și sârbi. În urma perchezițiilor, procurorii DIICOT au confiscat 110.697 pachete de ţigări, precum și sumele de 190.835 euro, respectiv 10 000 lei.

Peste 110.000 de pachete de țigări de contrabandă, confiscate în Drobeta Turnu Severin
Sursa foto: DIICOT Poliția Română
08 Mai 2020   •   20:02

Procurorii DIICOT au reținut, vineri, doi bărbați, pentru sărvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și contrabandă, în perioada martie 2020 – mai 2020, relatează mainnews.ro.

Cei doi erau ajutați de cetățeni sârbi care achiziționau țigările, pe care le transportau ulterior cu un camion. Unul dintre bărbați se asigura că nu există filtre ale poliţiei şi autovehiculul încărcat cu ţigări poate circula fără a fi oprit pentru eventuale controale, dirijând totodată şoferul autovehiculului către locul de depozitare aflat în apropierea oraşului Drobeta Turnu Severin. De acolo, ţigările erau vândute către alţi membrii ai grupării infracţionale ce se ocupau cu comercializarea lor „en detail”.

 

×
Subiecte în articol: contrabanda tigari
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close