Antena 3 CNN Actualitate Locale Peşti vii oferiți spre vânzare, ţinuţi în apa murdară a unor bazine ruginite. Supermarketul a primit amendă de 40.000 de lei

Peşti vii oferiți spre vânzare, ţinuţi în apa murdară a unor bazine ruginite. Supermarketul a primit amendă de 40.000 de lei

Inspectorii de la OPC Timiș au amendat un supermarket cu 40.000 de lei, după ce au descoperit condiţiile în care era ținut "peștele proaspăt" oferit spre vânzare.

Peşti vii oferiți spre vânzare, ţinuţi în apa murdară a unor bazine ruginite. Supermarketul a primit amendă de 40.000 de lei
Sursa foto: Sorin Claudiu Susanu/Facebook
de Georgiana Adam    |    13 Oct 2021   •   16:38

Inspectorii de la Protecția Consumatorilor Timiş, au găsit, miercuri, mai multe nereguli într-un supermarket aflat în incinta unui centru comercial din Timișoara.

Spațiile în care era depozitat și comercializat peștele viu erau total neconforme, iar mâncarea era ținută în căldură.

De asmenea, toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare pește viu și proaspăt.

"În cadrul activităților curente, comisarii CRPC Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-si desfășura activitatea un supermarket din incinta unui centru comercial din municipiul Timișoara.

Spatiile în care era depozitat și comercializat pestele viu erau total neconforme, ruginite, deteriorate, cu miros impropriu etc; mâncarea gătită era păstrată la temperaturi necorespunzatoare; spatiile de preparare alimente murdare, cu diferite improvizații a sistemelor de alimentare cu energie electrică etc.

Toate produsele neconforme au fost oprite de la comercializare.

Agentul economic a primit o amendă în valoare de 40.000 lei și a fost dispusă măsura de oprire a activității de comercializare peste viu și proaspăt", a transmis, miercuri, șeful Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor (CRPC) Vest, Sorin Susanu.

În cadrul activităților curente, comisarii CRPC Timiș au descoperit mai multe nereguli în modul în care-si desfășura...

Posted by Sorin Claudiu Susanu on Wednesday, 13 October 2021

 

×
Subiecte în articol: peşti vii Supermarket Timisoara
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close