Antena 3 CNN Actualitate Locale Ploile au făcut prăpăd în Vâlcea! Inundații masive în localităţile Drăgăşani şi Suteşti. Autoritățile locale, de negăsit

Ploile au făcut prăpăd în Vâlcea! Inundații masive în localităţile Drăgăşani şi Suteşti. Autoritățile locale, de negăsit

Ploile abundente au provocat inundaţii în localităţile Drăgăşani şi Suteşti, județul Vâlcea, unde apa a intrat în curțile oamenilor și a acoperit porțiuni întregi de drum.

Ploile au făcut prăpăd în Vâlcea! Inundații masive în localităţile Drăgăşani şi Suteşti. Autoritățile locale, de negăsit
Sursa foto: ISU Vâlcea
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Iul 2023   •   23:50

Pompierii din Vâlcea au intervenit, duminică seară, pentru evacuarea apei din localităţile Drăgăşani şi Suteşti, județul Vâlcea, acolo unde oamenii se află în situații disperate.

La Drăgăşani,  două autoutilitare au rămas blocate în apă, pe un drum care trece pe sub un pod de cale ferată.

Au intervenit forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, care au scos persoanele din mașină și au deblocat canalele.

Din fericire, nimeni nu a necesitat îngrijiri medicale.

Citește și: România, împărțită între furtuni puternice și caniculă | Prognoza meteo ANM pentru următoarea săptămână

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, curțile oamenilor au fost inundate, iar apa a pătruns în beciuri și în locuințe.

Mai mult, potrivit comunicatului transmis de ISU Vâlcea, la Suteşti, niciunul dintre responsabilii cu situaţiile de urgenţă, angajaţi în administraţia locală, nu a fost disponibil să intervină, iar motopompele de care dispune localitatea sunt nefuncţionale.

În plus, primarul nu răspunde la telefon, iar viceprimarul a transmis că nu se află în localitate.

"Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă nu se află în localitate (primar, şef SVSU nu răspund la telefon , viceprimarul spune că nu este în localitate şi motopompele sunt stricate).

Echipajele sosite la locul intervenţiei au identificat două gospodării cu apă în beci”, se arată într-o informare a ISU Vâlcea, potrivit news.ro.

×
Subiecte în articol: Județul Vâlcea inundatii
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close