Antena 3 CNN Actualitate Locale Un polițist și-a bătut prietenul până l-a lăsat inconștient în fața unui club. Imaginile, surprinse de un martor

Un polițist și-a bătut prietenul până l-a lăsat inconștient în fața unui club. Imaginile, surprinse de un martor

Au fost scene de groază în fața unui club din Bihor. Un polițist și-a bătut crunt prietenul și a continuat să îl lovească chiar și după ce a leșinat. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Un polițist și-a bătut prietenul până l-a lăsat inconștient în fața unui club. Imaginile, surprinse de un martor
de Laura Dinu    |    30 Iun 2021   •   07:43

În imagini se vede cum cei doi se iau la ceartă în fața clubului și după ce se îmbrâncesc, polițistul sare asupra tânărului și îl trântește la pământ. 

În cădere, bărbatul s-a lovit puternic la cap şi a leşinat, moment în care oamenii din jur au sărit să-l ajute. Mai puțin polițistul, care nu s-a mai putut controla, și s-a aruncat asupra victimei, în ciuda faptului că aceasta nu mai mișca, lovind-o cu pumnii, până ce a martorii au reușit să îl oprească. 

Victima polițistului a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.Aceasta a depus o plângere împotriva polițistului la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, unde s-a şi deschis un dosar penal împotriva polițistului, pentru loviri şi alte violenţe.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a precizat pentru bihoreanul.ro că „la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente” şi că şefii instituţiei au dispus „efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern”.

„La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun. Totodată, vă asigurăm că oferim tot sprijinul necesar unității de parchet competente, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, care derulează ancheta proprie cu privire acest caz”, se mai arată în comunicarea Poliției Bihor.

Potrivit comisarului şef Fărcuţa, agentul principal Paul Jula nu era în timpul serviciului în seara altercației, fiind în concediu de odihnă.

×
Subiecte în articol: Bihor
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close