Antena 3 CNN Actualitate Locale Polițist, rănit grav de un motociclist, în Buftea, la un filtru. Fugarul a fost prins, prietenul lui a ieșit pozitiv la drugtest

Polițist, rănit grav de un motociclist, în Buftea, la un filtru. Fugarul a fost prins, prietenul lui a ieșit pozitiv la drugtest

Un poliţist din Buftea a fost rănit de un motociclist fugar, la un filtru. Agentul a ajuns la spital.

Polițist, rănit grav de un motociclist, în Buftea, la un filtru. Fugarul a fost prins, prietenul lui a ieșit pozitiv la drugtest
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    20 Aug 2022   •   12:21

UN poliţist din Buftea a fost rănit de un motociclist fugar. Omul legii a încercat să oprească motociclul pe DN1A, însă soferul nu a oprit și l-a acroșat.

Agentul a ajuns la Spitalul Elias cu fractură de tibie și peroneu.

Conducătorul motociclului a fost în final identificat, iar oamenii legii încearcă să îl depisteze.

Poliția Or. Buftea a fost anuntata, prin intermediul stației de emisie-recepție, de către un agent de politie, cu privire la faptul că, colegul său de echipaj a fost acroșat de către o motocicletă, în timp ce efectua procedura de oprire (DN1A, km 20+500) în trafic a acesteia și a alteia, care se deplasa în urma ei. 

Atât conducătorul motocicletei implicate, cât și cel de-al doilea, au părăsit locul evenimentului rutier fiind urmăriți de către echipajul Buftea pe str. Știrbei Vodă până la intersecția str. Horia cu str. Cloaca, loc în care motocicliști s-au despărțit. 

Echipajul a urmărit în continuare motocicleta care l-a acroșat pe agentul de politir, pierzând-o din câmpul vizual pe str. Milano/DN7 din cauza vitezei mari cu care aceasta circula (aprox. 200 km/h). 

La fata locului s-au deplasat imediat grupa operativa care a efectuat verificări, în vederea identificării celor 2 motocicliști și a stabilirii situației de fapt. 

Relaționând cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, procurorul de serviciu a incadrat fapta motociclistului ca ultraj, cercetările urmând a fi efectuate de către aceasta unitate de parchet. 

La scurt timp, urmare a exploatării imaginilor camerelor de supraveghere și a informațiilor deținute la nivelul Politiei Buftea, au fost identificati ambii motocicliști, aceștia aflandu-se în prezent în custodia politiei și au fost conduși la unitatea de parchet pentru continuarea cercetărilor. 

Conducătorii motocicletelor au fost testați cu etilometru și drug test, stabilindu-se faptul ca, cel care a însoțit autorul, a avut rezultate pozitiv cannabis la drug test.

×
Subiecte în articol: Buftea motociclist politist rănit grav fugar
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close