Antena 3 CNN Actualitate Locale Un poliţist din Sibiu a deszăpezit luneta unui şofer, la un semafor din oraş

Un poliţist din Sibiu a deszăpezit luneta unui şofer, la un semafor din oraş

Polițiștii din Sibiu au sărit, joi seara, în ajutorul unui șofer care conducea o mașină înmatriculată în județul Alba. În timp ce acesta se afla la semafor, unul dintre polițiștii aflați în autospeciala din spatele lui, a coborât din mașină și i-a deszăpezit luneta.

Un poliţist din Sibiu a deszăpezit luneta unui şofer, la un semafor din oraş
de Laura Dinu    |    15 Ian 2021   •   11:00

Dacă în urmă cu câteva zile, polițiștii din Sibiu au intervenit la o sesizare pentru perturbarea liniștii publice, care s-a finalizat prin participarea lor la o bătaie cu zăpadă, de data aceasta, oamenii legii au ajutat un șofer la deszăpezirea mașinii.

În timp ce așteptau la un semafor pe strada Râului, oamenii legii au observat că mașina din fața lor avea luneta plină cu zăpadă. Așa că nu au stat mult pe gânduri și au sărit să-i dea o mână de ajutor șoferului. Unul dintre polițiști a coborât imediat din mașină, curățând geamul autoturismului din față. 

Șoferul autoturismului, probabil luat prin surprindere, a pornit avariile în semn de mulțumire la adresa polițistului. 

Fimulețul a fost postat pe o rețea socială chiar de Poliția Sibiu, alături de mesajul: „Iarna nu-i ca vara. Circulați cu atenție!”

Clipul video a stârnit admirația internauților care au felicitat echipajul de poliție și în doar câteva ore de la publicare, postarea a strâns mii de aprecieri și distribuiri.

×
Subiecte în articol: Sibiu politisti
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close