Antena 3 CNN Actualitate Locale Surpriză de proporţii făcută de poliţişti pentru un copil, în Oradea

Surpriză de proporţii făcută de poliţişti pentru un copil, în Oradea

Un copil, în vârstă de 6 ani din Oradea, şi-a văzut visul împlinit când Polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Bihor au acceptat invitația de a veni la ziua sa de naştere. Au fost momente magice pentru băiat, care le-a dezvăluit poliţiştilor că vrea să le calce pe urme.

Surpriză de proporţii făcută de poliţişti pentru un copil, în Oradea
de Claudia Popovici    |    27 Sep 2021   •   18:04

Polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din Bihor au demonstrat unui copil, de 6 ani, că visele pot deveni realitate, dacă îţi dorești cu adevărat.

„Luca Alexandru își dorește ca, atunci când va fi mare, „să se facă mascat”, iar, de ziua lui, și-a dorit să-i aibă printre invitați pe colegii noștri de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale", scrie Poliţia Română care a povestit evenimentul pe pagina de socializare a instituţiei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Surpriză de proporţii făcută de poliţişti pentru un copil de 6 ani din Oradea

„Ajunși în fața locuinței micuțului Luca Alexandru, colegii i-au oferit un ursuleț de pluș și l-au lăsat să exploreze interiorul mașinii de poliție, de care copilul este fascinat.

Au fost momente magice pentru Luca Alexandru, care le-a mulțumit călduros polițiștilor pentru surpriză", a mai scris Poliţia Română.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close