Antena 3 CNN Actualitate Locale Pomul de Crăciun strâmb din Bacău, botezat "Bradul din Pisa", a fost îndreptat, după valul de glume făcute pe seama lui

Pomul de Crăciun strâmb din Bacău, botezat "Bradul din Pisa", a fost îndreptat, după valul de glume făcute pe seama lui

Bradul de Crăciun strâmb din Bacău a fost îndreptat. Bradul din Pisa, aşa cum a fost el denumit de internauţi, a fost cel mai criticat brad din România deoarece când a fost cumpărat el prezenta o curbură naturală.

de Mia Lungu    |    05 Dec 2022   •   08:46

Oamenii au remarcat că pomul e montat strâmb şi au început să facă glume pe seama lui. Chiar și primarul a recunoscut că este un pic strâmb aşa că a decis în ultima clipă să-l îndrepte cu ocazia aprinderii luminilor în municipiu.

Duminică, 4 decembrie 2022, începând cu ora 16:45, în Piața Tricolorului, a avut loc aprinderea oficială a luminilor de sărbătoare. Sute de băcăuani au fost prezenți la festivitate, în ciuda vremii nefavorabile, s-au bucurat de muzică, lumini, atmosfera de crăciun.

Băcăuanii au uitat repede întâmplarea cu bradul strâmb, au apreciat strădania în ultimele clipe ale primarului, care a dispus îndreptarea bradului de Crăciun, și s-au bucurat de varianta finala care arăta cu adevărat a brad de Crăciun.

×
Subiecte în articol: Bradul din Pisa Crăciun Bacău
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close