Antena 3 CNN Actualitate Locale Primar acuzat că ar fi bătut o polițistă care i-ar fi surprins fiul minor la volan, în Constanța

Primar acuzat că ar fi bătut o polițistă care i-ar fi surprins fiul minor la volan, în Constanța

Un primar din judeţul Constanţa este acuzat că ar fi bătut o poliţistă. Edilul localităţii Poarta Albă ar fi lovit-o pe agentă după ce băiatul lui de 16 ani a fost prins la volanul unei maşini în timpului unui control de rutină.

de Ştefan Petrică    |    19 Dec 2022   •   10:16

Ieri după amiază, băiatul edilului, împreună cu un alt amic, ambii de 16 ani se aflau într-un autoturism, iar potrivit polițiștilor, la vederea echipajului de la serviciul rutier, cei doi s-ar fi schimbat la volan.

Inițial la volan era prietenul, ulterior s-a urcat chiar fiul primarului, iar la scurt timp mașina ar fi fost oprită de poliție.

Polițiștii au făcut verificări, constatând că niciunul dintre cei doi nu au permis şi nici măcar vârsta pentru a avea aşa ceva.

Le-au fost întocmite dosare penale ambilor.

Între timp, la faţa locului a sosit primarul, care a început o discuţie destul de aprinsă cu politiştii.

La un moment dat, spiritele s-au încins, iar oamenii legii susțin că edilul ar fi lovit-o pe polițista care făcea parte din echipaj în zona abdomenului.

De cealaltă parte, edilul susține însă că cea care a tras de el ar fi fost agenda de poliție, care, mai mult decât atât, l-ar fi și jignit. În cele din urmă, spiritele s-au calmat.

Edilul s-a ales și el cu dosar penal pentru ultraj, însă primarul localității a anunțat că va face și el plângere împotriva polițistei, pe care o acuză de abuz în serviciu.

×
Subiecte în articol: Constanța Poarta Alba minor la volan
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close