Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi tineri au furat mâna unui cadavru pentru că nu puteau să-i scoată inelul de pe deget. Ce pedeapsă au primit

Doi tineri au furat mâna unui cadavru pentru că nu puteau să-i scoată inelul de pe deget. Ce pedeapsă au primit

Doi tineri din Mehedinţi au fost condamnați după ce au furat mâna unui cadavru pentru că nu puteau să-i scoată inelul de pe deget. Mai mult decât atât, cei doi au filmat abominabila faptă, iar ulterior s-au lăudat cu ea.

Doi tineri au furat mâna unui cadavru pentru că nu puteau să-i scoată inelul de pe deget. Ce pedeapsă au primit
Sursa foto: Getty
de Alexandra Dima    |    16 Iul 2021   •   11:21

Doi tineri originari dintr-o comună din Mehedinți, care au furat mâna unui cadavru pentru că nu puteau să-i scoată inelul de pe deget, au fost condamnați de Judecătoria Vânju Mare la 11 luni de închisoare.  

Tinerii au profanat mormântul Corneliei R., o tânără asistentă medicală din comuna mehedințeană Pătulele. Femeia a murit în 2015, pe când avea 28 de ani, într-un accident de circulație. La finele lunii noiembrie 2020, familia a aflat că sicriul femeii. fusese deschis. 

"Ne-am trezit cu poliţia la uşă şi ni s-a spus că mormântul fiicei mele a fost profanat. Ne-au întrebat câţi bani am pus în sicriu, cu ce bijuterii am înmormântat-o. Nu mai ştiam nimic, câţi bani i-am pus, i-am pus parcă între 50 şi 100 de lei, mai mult nu, a avut un colier, cercei, brăţară şi un inel. Mi-au spus că i-au luat mâna cu totul, cu brăţara şi inelul. Este groaznic, cresc cele două fetiţe ale fiicei mele, îmi este cumplit de greu, cum să se întâmple una ca asta...", a povestit mama victimei, potrivit Adevărul.

S-au filmat profanând cadavrul, iar ulterior s-au lăudat cu fapta lor

După ce au profanat cadavrul, cei doi tinerii, ambii de 19 ani, au aruncat mâna femeii într-o gură de canal. Mai mult decât atât, unul dintre ei s-a lăudat ulterior cu fapta unor vecini, când erau la un pahar. Aşa s-a aflat şi au fost demarate cercetările, tinerii recunoscându-şi fapta când au fost puşi în faţa evidenţelor.

De asemenea, ei au arătat unde au aruncat mâna cadavrului și au precizat că au filmat momentul în care au profanat mormântul asistentei medicale. 

Aşadar, 11 luni de închisoare pentru o faptă de a cărei cruzime cei doi nu par conştienţi nici măcar după condamnare. Trebuie spus că în cauză, procurorii au făcut apel. Unul dintre tineri mai are o condamnare la un an și șapte luni cu suspendare într-un alt dosar de furt calificat.

Sentința finală o vom afla pe 6 septembrie, de la Curtea de Apel Craiova.

×
Subiecte în articol: mehedinti profanare
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close